Main Menu

CD releases

VisiSonor webshop


Visit the VisiSonor webshop for the latest CD releases and more!


New Productions 2009 and 2010 - Visisonor

" "Pandora's Twist (2010-2011)

De dubbelzinnigheid en ambivalentie rond Pandora inspireert de voorstelling Pandora’s Twist. We maken een eigen vertaling van de mythe naar een actueel en universeel maatschappelijk fenomeen:
 …degene die kijkt in de box; onbegrensd genot... maar ook onbegrensd leed. De beelddoos, de TV, en wat een doorsnee mens zo gewoon maakt.

Read More

 

 

 

 

" "

Black Pencil (2010-2011)

Ik ben Mehmet Siyah Kalem, meester van de mens en demon…

Elektroakoestisch klank samen met de klank van traditionele Turkse instrumenten, folksongs uit de Turkse traditie naast hedendaagse werken met gebruik van improvisaties, live elektronica en video.

Read More

 

 

 

 

" "

Volume Nuevo (2009-2011)

De unieke combinatie altviool & accordeon biedt een prachtig klankwereld met wisselende stemmingen en veel mogelijkheden voor elektronische manipulatie. Duo Mares, twee virtuoze en enthousiaste musici, brengt het nieuwe programma 'Volume Nuevo' uit.

Read More

 

 

 

 

 

" "Acta Numérica (2009-2011)

Orde en waanzin van getalsverhoudingen is het leitmotif van deze productie. Verplaatsingen in ruimte en tijd vormen een wezenlijk onderdeel van het beeld. Deze wordt live gegenereerd en bewerkt. De artistieke uitgangspunt hiervoor is synesthesie, met de nadruk op vorm.

Read More

 

 

 

 

 

" "

FUZZ (2009-2011)

een multimedia voorstelling  waarin de bezoeker wordt meegevoerd naar onbekende oorden vol contrasten. 3D computeranimaties en filmfragmenten nemen de toeschouwer mee op een kleurrijke, leuke, abstracte, en onvoorspelbare reis.

 

Read More